Zdravie aj oddych na jednom mieste – HENDI MEDICAL CENTER

3 / júl / 2024

Súčasťou kúpeľného mesta je už štyri roky unikátne zariadenie, ktoré má dvere otvorené pre detských aj dospelých pacientov s rôznymi diagnózami pohybového aparátu. Zároveň ho môžu navštíviť aj všetci tí, ktorí si chcú jednoducho dopriať regeneráciu a spraviť niečo viac pre svoje zdravie. Postarajú sa o nich naslovovzatí profesionáli. Na prvom mieste je u nich odbornosť a ľudský prístup ku každému klientovi.

HENDI MEDICAL CENTER je moderný rehabilitačný komplex v srdci Piešťan. Svojou pestrou ponukou terapií a liečebných metód dopĺňa to, čím sa mesto na Považí preslávilo – liečivými kúpeľmi. Pod jednou strechou ukrýva všetko, čo domáci aj ľudia prichádzajúci zvonka potrebujú. Časť priestorov centra slúži na rehabilitácie a terapie, ďalšia časť ako moderné bezbariérové ubytovanie. Na prízemí je reštaurácia s chutnými raňajkami alebo obedovým menu.

Gloria počas rehabilitácie v HENDI CENTRE

Pomoc pri rôznych závažných diagnózach

Klienti prichádzajú do piešťanského centra doslova z celého sveta, no využívajú ho aj ľudia z Piešťan a priľahlého regiónu. Dôvodom sú v prvom rade intenzívne rehabilitácie, vďaka ktorým sa môžu posúvať na svojej ceste za zdravím vpred.

Pre koho je určené HENDI MEDICAL CENTER? Pre ľudí s neurologickými, ortopedickými a polyneuropatickými diagnózami alebo poruchami, akými sú:

  • Detská mozgová obrna
  • Stavy po cievnej mozgovej príhode
  • Stavy po zraneniach alebo poškodeniach pohybového aparátu
  • Rehabilitácia po výmene bedrového alebo kolenného kĺbu
  • Skolióza
  • Spinálna svalová atrofia
  • Skleróza multiplex
  • Downov syndróm
  • Genetické syndrómy
  • Stavy po úrazoch hlavy, mozgu a miechy
  • Vývinové poruchy predčasne narodených deti
  • Oneskorený psychomotorický vývoj
  • Narušená komunikačná schopnosť 
  • Porucha pozornosti
Gloria počas rehabilitácie v HENDI CENTRE

Postaviť sa na nohy či povedať prvé slovo

V HENDI MEDICAL CENTER pristupujú ku každému klientovi individuálne a liečebný program prispôsobujú doslova na mieru. Len máloktoré centrum na Slovensku sa pritom môže pochváliť takým širokým spektrom rehabilitačných možností. V rámci liečby využíva liečebnú rehabilitáciu so šikovnými a vzdelanými fyzioterapeutmi, hydroterapiu s množstvom „vodných procedúr“, rozmanité moderné stroje a v poslednom čase pribudla dokonca aj virtuálna realita, ktorá spája rehabilitáciu so zábavou.

V centre sa snažia sledovať všetky novinky a inovácie v oblasti starostlivosti o ľudské zdravie, aby mohli pomáhať cielene a účinne. Dôležité je postupovať vpred, aby sa sny stali realitou. Pre niekoho je to prvé slovo, pre iného prvý krok bez pomoci druhých.

Gloria počas rehabilitácie v HENDI CENTRE

Masáž od profesionálov

Zariadenie môžu využívať nielen pacienti, ktorí potrebujú rehabilitovať, ale aj bežná verejnosť. Tá tu nájde kvalitné služby na špičkovej úrovni. V ponuke sú napríklad rôzne typy masáži, o ktoré sa postarajú profesionálni maséri– klasická, relaxačná, maderoterapia,  thajská, reflexná, akupresúra či terapia Watsu, alebo kúpeľ v hydromasážnej vani. Príjemný relax navyše dopĺňa aj poradenstvo a odporúčania v ďalšej starostlivosti o problémové partie

HENDI MEDICAL CENTER je tu pre každého, kto potrebuje rehabilitovať alebo hľadá regeneráciu po práci. Viac o jeho ponuke sa dozviete na www.hendicentrum.com. 

Kontakt: info@hendicentrum.com, +421 917 722 241

Uverejnené: Piešťany – dobré miesto pre život, Petit Press, a.s. 06/2024
Autor: HENDI MEDICAL CENTER